Župan sa suradnicima posjetio koprivničku Gimnaziju Fan Galović

Koprivnička Gimnazija svojim rezultatima, programima i stručnim kadrom može biti uzor i mnogo većim školama na državnoj razini posebice po pitanju brojnosti i različitosti projekata kojima je za cilj još veća motivacija i izvrsnost učenika – naglasio je župan Koren

Župan Darko Koren danas je sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem te pročelnicima Anom Mušlek i Darkom Masnecom  obišao koprivničku Gimnaziju Fan Galović te se susreo s ravnateljem Vjekoslavom Robotićem. Ravnatelj je župana i suradnike izvijestio o aktualnostima te najznačajnijim aktivnostima i projektima koja jedna od najboljih škola u državi provodila tijekom ove godine.

Koprivnički  gimnazijalci, kazao je ravnatelj Robotić,  uz to što su tradicionalno ostvarili sjajne rezultate na državnoj maturi i brojnim natjecanjima te time potvrdili kvalitetu rada, nastavnog programa i odnosa s mentorima i profesorima, i ove su godine sudjelovali u projektima međunarodnog predznaka u sklopu ERASMUS programa čime se nastavio kontinuitet povezivanja i stjecanja novih znanja i iskustava kako za učenike, tako i profesore. Uz zahvalu Županiji na potpori, ravnatelj Robotić je izložio i nove planove kojima će se dodatno unaprijediti postojeći školski programi te izvannastavne aktivnosti.

Župan je uz zahvalu na odličnoj suradnji čestitao na uspjesima  te naglasio kako koprivnička Gimnazija svojim rezultatima, programima i stručnim kadrom može biti uzor i mnogo većim školama na državnoj razini posebice po pitanju brojnosti i različitosti projekata kojima je za cilj još veća motivacija i izvrsnost učenika. Dodao je kako će Županija i dalje biti partner i čvrsti oslonac te potpora u stvaranju najboljih uvjeta za učenike i profesore.

Nakon što su razgledali blagdansku izložbu kreativnih učeničkih radova, ravnatelj Robotić je predstavio i novo sagrađenu učionicu u prirodi u krugu škole koja je financirana sredstvima osnivača, Koprivničko – križevačke županije, a služit će za razne aktivnosti i programe koji se provode u koprivničkoj Gimnaziji.

Služba ureda župana