Župan prvašićima poželio uspješan početak nastave

U ponedjeljak, 6. rujna, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal sa suradnicima posjetili su Osnovnu škole Grgura Karlovčana u Đurđevcu. Cilj posjeta bio je susret s prvašićima i roditeljima najveće županijske škole, a namjera je bila da se na taj način svim učenicima u Županiji poželi sretan i uspješan početak nove školske godine.

Župan i zamjenik župana zajedno su pozdravili učenike nižih razreda, te im poželjeli mnogo odličnih ocjena u novoj školskoj godini. Posebno su uzbuđeni bili prvašići, koji su tada dan prvi put došli na nastavu. Čestitajući upravo njima župan Darko Koren podijelio im je sigurnosne marame kako bi u prometu bili dobro zaštićeni.

– „Ovim danom započinje poseban dio vašeg života. Opravdajte naša očekivanja i očekivanja vaših roditelja. Znam da vam neće biti lako, ali zato su tu stariji da vam pomognu u tome. Samo budite hrabri i uporni. To će biti dovoljno da uspijete u svemu što ste naumili.“ – rekao je na kraju svog obraćanja župan Koren.

Prije susreta s učenicima županijski dužnosnici obišli su radove na izgradnji nove športske dvorane, a tamo su im se pridružili gradonačelnik Grada Đurđevca Slavko Gračan i direktor tvrtke Segrad Mario Pintar, kao predstavnik izvođača radova.