Župan primio predstavnike tvrtke Sloga obuća i njihove poslovne partnere iz Moskve

U utorak, 5. siječnja, župan Darko Koren upriličio je prijem za predstavnike tvrtki Sloga obuća d.o.o. iz Koprivnice i Klimini International LTD iz Moskve, Ruska Federacija. Povod prijemu bilo je današnje sklapanje ugovora o poslovnoj suradnji i partnerstvu (prodaja i distribucija) između dvije tvrtke. Koprivničku Slogu su predstavljali predsjednik Uprave Darko Šket i rukovoditelj prodaje Natalija Marjančić, dok su ispred moskovske tvrtke prisutni bili vlasnik i direktor Viktor Klementko, suvlasnik i tehnolog Natalija Klementko, te direktor komercijale Rustam Salamov.  

Gosti su župana izvijestili o dogovorenoj suradnji, koja između ostalog omogućuje distribuiranje Slogine obuće na ruskom tržištu. Istaknuto je da očekivana prodaja po ugovoru iznosi 100.000 pari cipela, te da izrada uzoraka za sezonu jesen/zima 2010. kreće odmah nakon potpisivanja ugovora.

Župan Koren ocijenio je dogovorenu suradnju velikim uspjehom, ne samo za Slogu i obućarku branšu, već i za gospodarstvo Koprivničko-križevačke županije. Tom prilikom je izrazio zadovoljstvo zbog osiguranja sigurnog plasmana Sloginih proizvoda, što doprinosi daljnjoj stabilizaciji poslovanja i očuvanju radnih mjesta.