Župan održao kolegij s pročelnicima županijskih upravnih tijela i ravnateljima županijskih ustanova

Župan Darko Koren danas je u prostorijama Županijske uprave održao Kolegij pročelnika županijskih upravnih tijela, kojemu su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnice i pročelnici upravnih tijela te ravnatelji i predstavnici PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, Zavoda za prostorno uređenje Koprivničko-križevačke županije, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Na Kolegiju je bilo riječi o pripremi materijala za 4. sjednicu Županijske skupštine, kao i o pripremi projekata po županijskim upravnim tijelima i ustanovama kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija.  Ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić na kolegiju se osvrnula na Plan razvoja Koprivničko-križevačke županije od 2021. do 2027. godine, strateški dokument koji će biti spreman za usvajanje na Županijskoj skupštini.

Pročelnici su župana na kraju kolegija izvijestili o aktualnostima i dinamici provođenja planiranih projekata te ostalim aktivnosti koje provode u svojim upravnim odjelima.

Služba ureda župana