Župan obišao radove na izgradnji dvorane  OŠ „Grigor Vitez“ Sveti Ivan Žabno

Župan Darko Koren sa suradnicima je početkom tjedna  obišao radove na izgradnji sportske dvorane Osnovne škole “Grigor Vitez” Sveti Ivan Žabno.  Dvorana je pred samim završetkom,  a s detaljima radova i funkcionalnim karakteristikama ovog modernog objekta koji će služiti učenicima i mještanima općine, župana su upoznali načelnik Općine Nenad Bošnjak, ispred izvođača radova  predsjednik Uprave tvrtke Radnik  Mirko Habijanec  te ravnatelj OŠ “Grigor Vitez”  Tomislav Hanžeković.

Župan Koren je izrazio zadovoljstvo viđenim te dodao kako će dvorana u koju je uloženo 15 milijuna kuna uvelike poboljšati  uvjete za učenike i nastavnike koji će primarno koristiti nove prostore, ali će doprinijeti i daljnjem razvoju te povećanju životnog standarda za sve stanovnike s područja općine.

Zahvalio je izvođačima radova na kvalitetno obavljenom poslu te načelniku Bošnjaku na partnerskom odnosu u kojem Općina s 50 posto sredstava sufinancira realizaciju projekta.  Dodao je kako radovi u sklopu županijskog Programa izgradnje dvorana  u vrijednosti 70 milijuna kuna odlično napreduju  i u ostale četiri općine.

Načelnik Bošnjak je istaknuo odličnu suradnju sa Županijom kazavši kako je dvorana iznimno značajna razvojna investiciju za područje općine Sveti Ivan Žabno koja će se uskoro biti dovršena na zadovoljstvo svih mještana.

Obilasku su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica UO za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, pročelnik UO za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec i pročelnica UO za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek.

Služba ureda župana