Župan Koren i zamjenik Ljubić prisustvovali proslavi Dana Općine Koprivnički Ivanec

U prostorijama Društvenog doma u Koprivničkom Ivancu u srijedu 23.lipnja je održana svečana sjednica Općinskog vijeća čime je započela proslava Dana Općine i blagdana Ivanja. Sjednici su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik Ratimir Ljubić, a na svečanosti su bili i  gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, općinski načelnici, predstavnici udruga te osobe iz javnog i političkog života. Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Mihael Sremec, a načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj  kazao je kako sa svojim suradnicima s velikim entuzijazmom kreće u realizaciju zacrtanih planova i projekata kako bi se podigao standard života mještana.

Sretan sam što uskoro krećemo s izgradnjom dječjeg vrtića vrijednog 11 milijuna kuna. Krećemo u izgradnju i pješačko-biciklističke staze u Vinogradskoj ulici u Koprivničkom Ivancu, preko naselja Goričko, pa sve do naselja Kunovec, izgradnjom nogostupa na dijelu ulice Matije Gupca, realizacijom projekta izgradnje malonogometnog igrališta s rekonstrukcijom popratnih postojećih prostorija“, kazao je Vrabelj te pobrojio i ostale projekte u naseljima koji su u sastavu Općine.

Župan Koren je u prigodnom govoru čestitao Dan Općine i zahvalio svima na suradnji te kazao kako se općina gospodarski razvija pri čemu je važan i društveni segment.

Važan projekt kojemu težimo je izgradnja nove škole u Koprivničkom Ivancu i to je jedan od 11 projekata u našem investicijskom ciklusu. Uvjeren sam da ćemo to zajedno ostvariti u narednom mandatu“ poručio je župan te dodao kako je Županija u svim projektima partner i prijatelj općine.

Čestitke su uputili i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić te u ime svih načelnika načelnik Gole Stjepan Milinković koji su pohvalili viziju razvoja Općine te poželjeli uspješnu realizaciju svih planiranih projekata koji će podići standard života mještana.

Nakon završetka svečane sjednice u dvorištu Društvenog doma upriličeno je i paljenje tradicionalnog krijesa kojem su prisustvovali gosti i mještani Koprivničkog Ivanca

Izvor fotografija: Ivan Brkić, drava.info

Služba ureda župana