Župan Darko Koren ugostio delegaciju RK Podravka Vegeta

U srijedu, 14. srpnja, župan Darko Koren svečano je primio predstavnike vodstva Rukometnog kluba Podravka Vegeta. Izrazio je zadovoljstvo sportskim uspjesima kluba te pohvalio plan Uprave da svoju snagu temelji na domaćim stručnjacima.

 „Županija će i dalje davati svoj doprinos radu kluba. Ne samo kroz podršku stručnom radu, već i kroz iznalaženje modela materijalne i financijske pomoći. Rukomet u slučaju Podravke Vegete nije samo natjecateljski sport. Vaš rukometni klub je institucija koja je vrijedna zalaganja lokalne i regionalne zajednice.“ – rekao je župan Koren.

U svojem obraćanju predsjednik Uprave kluba Krunoslav Bešvir upoznao je župana i njegove zamjenike Pala i Sobotu s problematikom operativnog djelovanja kluba. Rekao je da klub usprkos naslijeđenim problemima neće smanjivati svoje sportske ambicije te želi podići razinu kvalitete i popularnosti rukometne škole koja djeluje u sklopu kluba. Pozitivan pomak učinjen je i u profesionalnom smjeru obzirom da je na čelu prve rukometne ekipe Neven Hrupec, koji je domaći trener s dokazanom kvalitetom u vođenju profesionalnih ekipa.