Župan Darko Koren čestitao najboljima

U zgradi Veleučilišta u Koprivnici u utorak, 15. lipnja, održan je prijem za učenike koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima, te njihove mentore, s područja Koprivničko-križevačke županije. Učenicima i mentorima na uspjehu su čestitali župan Darko Koren i njegov zamjenik Ivan Pal, a resorni pročelnik Mladen Antolić napomenuo je da je ove godine na državnoj razini nagrađen 21 učenik, te 12 ekipa iz naše Županije.

Župan Koren je u obraćanju najboljim učenicima rekao kako je uvijek dobro težiti izvrsnosti te da će se Županija kao i do sada truditi dati svoj doprinos i priznanje onima koji su najbolji. Kazao je da su svi oni na državnim natjecanjima postigli iznimne rezultate, te na taj način pridonijeli promociji svoje škole i kraja u kojem žive.

Županija je novčanim nagradama nagradila sve učenike, ekipe i mentore koji su postigli uspjeh na državnoj razini, a za njihove nagrade ukupno je izdvojena 91.000 kuna. Nagrade svima uručio župan. Valja također spomenuti da je za organizaciju županijskih natjecanja ove godine ukupno izdvojeno 260.000 kuna.