Zbog epidemiološke situacije odgođen 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko –križevačke županije

Obavještavamo javnost kako je Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i prema procjeni epidemiološke službe županijskog Zavoda za javno zdravstvo te propisanih mjera i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, donio Odluku o odgodi 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko–križevačke županije.

Zbog trenutne epidemiološke situacije i pojačane lokalne transmisije SARS – CoV-2 virusa na području Koprivničko-križevačke županije te donesenih mjera vezanih za sprječavanje širenja epidemije koronavirusa,  23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji okuplja izlagače i posjetitelje iz šireg područja i susjednih županija, a koji se trebao održati u Križevcima 13. i 14. studenog te u Đurđevcu 20. i 21. studenog se odgađa.

Novi termin održavanja Sajma će se definirati u skladu s aktualnim okolnostima  i ovisno o daljnjem razvoju epidemiološke situacije, odnosno procjeni epidemiološke službe kada će biti moguće osigurati uvjete koji ne ugrožavaju zdravlje sudionika, izlagača i posjetitelja.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije