Završio „MOJ KIST – TVOJ KIST“ Udruge Koprivnički Krug

Članovi Udruge Koprivnički Krug su u srijedu 6. ožujka neformalnim otvorenjem brojnim prijateljima, gostima i volonterima predstavili završetak i rezultate projekta MOJ KIST – TVOJ KIST.

Projekt kojeg su provodili od siječnja do ožujka 2013. snažno su podržali Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH (u sklopu programa NAŠ DOPRINOS ZAJEDNICI), Obrtnička škola Koprivnica, UZOR Hrvatska, Dom mladih i tvrtka Trg d.o.o. Projekt je obuhvatio sanaciju i obnavljanje preko 120 kvadrata prostora. Članovi udruge zajedno su osmislili i proveli sanaciju, renoviranje i unutarnji dizajn, a u akciju se na različite načine uključilo preko 30-ak volontera. Kako je najaktivnija skupina udruge Koprivnički Krug Mala modna akademija, ona je u srijedu u sklopu otvorenja novouređenih prostora predstavila svoje crteže, slike i tekstilne radove.

Na samom otvorenju gostima su se obratili svi sudionici projekta, a svoje čestitke uputila je i Ivana Zima iz Regionalne zaklade za lokalni razvoj ZAMAH. Na provedenom projektu i naporu kojeg su uložili da i ostale udruge iniciraju na slične aktivnosti Koprivničkom Krugu čestitali su gradonačelnica i saborska zastupnica Vesna Želježnjak i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal.