Zamjenik župana Pal na sjednici Vijeća učenika đurđevačke gimnazije

Na poziv Vijeća učenika i ravnateljice Nevenke Lončar zamjenik župana Ivan Pal je u petak, 4. ožujka, posjetio Gimnaziju Dr. Ivana Kranjčeva u Đurđevcu. Nakon kratkog obilaska škole zamjenik župana aktivno je sudjelovao na sjednici Vijeća učenika Gimnazije, koje je često nosilac zanimljivih programa i inicijativa.

Učenici su govorili o svojim aktivnostima, a zanimalo ih je kako svakodnevno funkcionira županijska uprava te kada će početi nadogradnja njihove školske zgrade, čime bi u toj školi bila omogućena jednosmjenska nastava.

Zamjenik župana je pohvalio njihov rad, objasnio je na koji se način razvija školstvo u Županiji i pobrojao županijske investicije u obrazovanje. Rekao je da prati rezultate i postignuća svih učenika koji polaze škole u kojima je osnivač Županija, te da je iznimno zadovoljan rezultatima koje su postigli đurđevački gimnazijalci.

„Ako ne bude neplaniranih prepreka sama dokumentacija za novo krilo Gimnazije mogla bi se pokrenuti već ove godine, ali je realno očekivati da bi gradnja trebala krenuti unutar slijedeće dvije.“ kazao je Pal učenicima.