Zamjenik Sobota prisustvovao proslavi Dana Općine Gornja Rijeka

U subotu 7. rujna svečanom sjednicom Općinskog vijeća proslavljen je Dan Općine Gornja Rijeka. U ime Koprivničko-križevačke županije svečanoj sjednici je prisustvovao zamjenik župana Darko Sobota, a uz njega proslavi su nazočili i saborski zastupnici Davor Bernardić, Gordan Maras i Anđelko Stričak te načelnici, zamjenici, županijski vijećnici te drugi gosti i uzvanici. Na početku sjednice načelnik Općine Darko Fištrović osvrnuo se na realizirane projekte u proteklih godinu dana kojima Općina nastoji poboljšati životni standard mještana. Fištrović je najavio i izgradnju dječjeg vrtića te uređenje glavnog trga,  dva kapitalna projekta vrijedna  devet milijuna kuna.

Zamjenik župana Sobota  čestitao je svim mještanima i uzvanicima Dan Općine istaknuvši kako Koprivničko-križevačka županija fokus stavlja na ravnomjeran razvoj svih područja županije te kako Općina Gornja Rijeka ima punu podršku Županijske uprave u nastojanjima daljnjeg razvoja općine.

„Čestitam vam na volji, entuzijazmu i svemu onome što ste napravili na području općine Gornja Rijeka. Svima nam je u interesu da svi naši krajevi u županiji budu jednako razvijeni i da mladi ostanu živjeti u svojim sredinama. Županija će i dalje pomagati Općini i zajedno razvijati projekte kako bi u tome uspjeli“, naglasio je zamjenik Sobota.

Prigodnim riječima su se prisutnima obratili i načelnik općine Koprivnički Ivanec Mario Švegović, zamjenik gradonačelnika Križevaca Danijel Šaško te saborski zastupnici Anđelko Stričak i Davor Bernardić koji su mještanima i općinskom vodstvu uputili čestitke te poželjeli uspjeh u daljnjem radu.

Izvor fotografija: radiokrizevci.hr

Služba ureda župana