Zamjenik Sobota na svečanoj sjednici povodom Dana Sisačko-moslavačke županije

Zamjenik župana Darko Sobota prisustvovao je svečanoj sjednici Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije, koja je u utorak, 11. lipnja održana u Domu INA Rafinerije nafte u Sisku. Sjednici su prisustvovali i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović te predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

Župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić uručili su priznanja i nagrade. Za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko-moslavačke županije nagrađeni su gitarist Damir Kukuruzović, liječnica Snježana Prodanović, Udruga invalida rada grada Siska, glazbenik Miroslav Dimić i slikar Želimir Šiško. Za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju nagrađeni su Ženki vokalni sastav KUD-a „Posavina“ Budaševo, Muška klapa „Kolapjani“ i Tamburaški sastav KUD-a „Seljačka sloga“ Greda Sunjska. Nagradu za životno djelo primio je prim. dr. Ivan Šipuš.

Po završetku Svečane sjednice Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović je, u pratnji županijskih dužnosnika, obišla i gradilište Islamskog centra u Sisku.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: https://www.smz.hr/