Zamjenik Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Pintar prisustvovali proslavi Dana Zagrebačke županije

Svečanom sjednicom Županijske skupštine Zagrebačke županije i dodjelom priznanja zaslužnim građanima u srijedu 17. srpnja proslavljen je Dan Zagrebačke županije. Uz brojne uzvanike svečanoj su sjednici prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar koji su prenijeli čestitke Koprivničko-križevačke županije županu Zagrebačke županije Stjepanu Kožiću.

Sjednicu je otvorio predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan koji je istaknuo važnost održavanja povjerenja između mandatara i građana, dok je zagrebački župan u prigodnom  govoru naglasio rezultate koje je Zagrebačka županija ostvarila u proteklom razdoblju.

Uzvanicima su se obratili i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner, izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Vladimir Lončarević, izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Dražen Bošnjaković te u ime prisutnih župana i zamjenika župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Na kraju svečane sjednice dodijeljene su nagrade i priznanja zaslužnim građanima koji su svojim radom promicali Zagrebačku županiju.

Služba ureda župana