Velika humanitarna akcija „POMOZIMO MLADIMA S POSEBNIM POTREBAMA – 10 MASTERCHEFOVA I OBRTNIČKA ŠKOLA KOPRIVNICA ZA 10 000 ZALOGAJA“

U organizaciji Obrtničke škole Koprivnica i uz koordinatora događaja Vedrana Bega u subotu, 3. prosinca 2011. godine, u predvorju Obrtničke škole Koprivnica u 10 sati započet će humanitarna akcija pod nazivom „Pomozimo mladima s posebnim potrebama – 10 masterchefova i Obrtnička škola Koprivnica za 10 000 zalogaja“. 

Desetero finalista emisije „Masterchef“ Nove TV (Šime, Srđana, Robert, Matija, Vedran, Davor, Željana, Ljubo, Marko i Nastasja), kuhari Dražen Đurišević i Zlatko Sedlanić iz Podravkina Gastro tima te poznata koprivnička kuharica Nikolina Lončar i mladi kuhari Obrtničke škole Koprivnica pripremit će deset tisuća kanapea i kolača kako bi donacijama za svoj gastronomski uradak pomogli djeci s teškoćama koja se školuju za pomoćne kuhare i slastičare i omogućili im kvalitetnije obrazovanje.

Mažoretkinje Grada Koprivnice i mladi kuhari Obrtničke škole Koprivnica u 10 sati će u špaliru dočekati prve posjetioce, dok će cjelokupni događaj do 12 sati biti popraćen glazbenim nastupima Romane Pavliše, Vilibalda Kovača, Ženskog vokalnog sastava „Praline“, Udruge klasične gitare „Allegro“ Koprivnica i Klape „Koprivnica“.

Pokrovitelji ove humanitarne akcije su Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija, a sponzori su Podravka d. d., Restoran „Klas“ i Hotel „Zlatan“.

Grad, koji odiše kulinarskim čarolijama i glazbenim poslasticama, poziva Vas da činite dobro i uživate u svakom trenutku ovog humanitarnog događaja.

 Ravnatelj Obrtničke škole Koprivnica: Ratimir Ljubić, dipl. ing.