Ugovorena druga faza radova na rekonstrukciji i dogradnji škole u Koprivničkim Bregima

U prostorima Općine Koprivnički Bregi je u četvrtak 18. listopada potpisan ugovor o javnoj nabavi radova na rekonstrukciji i dogradnji zgrade Osnovne škole Koprivnički Bregi, te izgradnji dječjeg vrtića i vanjskih terena. U prvoj fazi radova koja je završila tijelom lipnja ove godine do pod krov je uređeno 450 m2 prostora, a ovim ugovorom omogućuje se i unutarnje uređenje. Ugovor su potpisali načelnik Općine Mario Hudič i u ime izvođača radova direktor tvrtke KULIĆ-INVEST d.o.o. Vinkovci Zdenko Kulić.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 2,14 milijuna kuna s PDV-om, koliko je osigurano u proračunima Općine i Koprivničko-križevačke županije. Rok za dovršetak radova je 31. ožujka 2013. Na dosad izvedene radove utrošeno je 1,3 milijuna kuna, a financirani su sredstvima iz Programa EIB 2 te proračuna Općine i Županije.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal sa suradnicima, te ravnateljica škole Karolina Vidović koja je zahvalila Općini i Županiji na vrlo značajnim investicijama u bregovsku školu u proteklom razdoblju.