Udruga Peski art bolnici u Kninu donirala likovne radove

U utorak 4.veljače u Kninu udruga „Peski-Art Đurđevac“ uručila je donaciju likovnih radova Općoj i veteranskoj bolnici „Hrvatski ponos“. Likovni radovi nastali su na likovnoj radionici „Peski-Art 2019. Đurđevac“ u sklopu manifestacije „Podravina svojemu generalu“ koju udruga organizira u čast obljetnice oslobađajuće presude hrvatskim generalima u Haagu i rođenog Đurđevčana generala Mladena Markača.

Prije predaje radova upriličeno je polaganje vijenca i paljenje svijeća kod spomenika „Oluja 95“ u središtu Knina gdje je delegaciju udruge dočekao gradonačelnik Knina Marko Jelić sa suradnicima, a pridružili su se i general Mladen Markač, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved te predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata Grada Knina. U Općoj i veteranskoj bolnici „Hrvatski ponos“ Knin potom su uručeni radovi te potpisana darovnica, a prigodnim riječima obratili su se ministar branitelja Tomo Medved, ravnateljica bolnice Kristina Bitunjac te predsjednik udruge Franjo Mihočka.

Primopredaji donacije prisustvovali su još u ime Grada Knina predsjednica Gradskog vijeća Vedrana Požar, u ime Šibensko-kninske županije dožupan Nikola Blažević, zamjenik ravnateljice Mario Smoje, predsjednica i članovi Upravnog vijeća te zaposlenici bolnice, kao ni predstavnici braniteljskih udruga Grada Knina.

Služba ureda župana