Župan i zamjenik Ljubić u Virju obišli dovršene projekte koji su podigli kvalitetu života na području općine

Nakon obilaska Općine Gola, župan Darko Koren sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem i pročelnicom Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Anom  Mušlek posjetio je i Općinu Virje gdje ih je dočekao načelnik Mirko Perok. Načelnik je zahvalio na dolasku te županu i suradnicima predstavio neke od realiziranih projekata kojima je uvelike poboljšana kvaliteta života mještana.

Uz zahvalu na odličnoj suradnji naglasio je kako Općina u Županiji ima partnera s kojim uspješno surađuje na  zajedničkim projektima te je već godinama u samom vrhu po apliciranju i korištenju  sredstva dobivenih putem županijskih javnih poziva.

Župan je istaknuo kako Županiju i Općinu vežu partnerski  i prijateljski odnosi te kako je kroz brojne realizirane projekte vidljivo da se Općina brine o stanovnicima i njihovom standardu na najbolji način. Virje ima odličnu perspektivu i predispozicije za daljnji razvoj, dodao je župan, te izrazio zadovoljstvo što je Županija potpora u provođenju projekata i programa koji  Virje čine još prosperitetnijim mjesto za život.

Župan je sa suradnicima i načelnikom obišao i novoizgrađeno dječje igralište, tržnicu te dovršenu pješačku stazu dugu dva kilometra u Ulici Mitrovica koja je u dvije faze sufinacirana i sredstvima Županije. Načelnik Perok je na kraju obilaska najavio i buduće planove, između ostalog i rekonstrukciju nekretnine koja će postati hostel na kojoj je već zamijenjeno krovište te novu vizuru središnjeg virovskog trga.

Služba ureda župana