U Molvama povodom Dana općine održana svečana sjednica Općinskog vijeća

Povodom Dana općine Molve i blagdana Župe uznesenja blažene djevice Marije danas, u nedjelju 8.kolovoza  u prostorijama Društvenog doma u Molvama je održana svečana sjednica Općinskog vijeća. Svečanu sjednicu, kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić, otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Zdravko Tuba.

Uzvanici su imali prilike pogledati film u kojem su predstavljena ostvarenja brojnih projekata kojima se Molve razvijaju u sredinu dostojnu 21. stoljeća. Načelnik Zdravko Ivančan kazao je kako je u posljednje dvije godine bilo preko 20 milijuna kuna ulaganja u kapitalne investicije koje znače viši standard za Molvarce te najavio i nove projekte koji će još podići vrijednost te Molve učiniti poželjnijim mjestom za život.

U ime načelnika i gradonačelnika obratio se Hrvoje Janči, gradonačelnik Grada Đurđevca koji je naglasio dobru suradnju s Općinom te poželio uspjeh u nadolazećim projektima. Na kraju se prisutnima obratio i zamjenik Ljubić koji je čestitao Dan Općine kao i dobitnicima javnih priznanja.

„Molve se brinu za svoju budućnost, sve je to garancija opstanka i prosperiteta. Drago mi je što se surađuje s crkvom. Nadam se da ćemo već iduće godine uživati u plodovima rada“, naglasio je zamjenik Ljubić.

Svečanost su upotpunili članovi Kulturno-umjetničkog društva Molve, a u sklopu sjednice dodijeljena su i javna priznanja. Imena dobitnika možete pogledati na službenoj internet stranici općine.

Izvor: epodravina.hr, drava.info

Služba ureda župana