U Križevcima proglašeni najbolji motociklisti

Hrvatski motociklistički savez i Motociklistički klub Križevci organizirali su 15. siječnja u hotelu Kalnik svečano proglašenje najboljih vozača u Hrvatskoj u 2010. godini. Križevčani su i prošlu natjecateljsku sezonu obilježili klupskim naslovom prvaka kod brzinaca i u motoslalomu. Zlatne kacige za trostruki naslov državnog prvaka nedavno su dodijeljene Marti Štimac u motoslalomu i Robertu Rončeviću kod oldtimera. Kod brzinaca, hrvatski prvak u klasi 125 SP je Renato Novosel, a u klasi 1000 SST slavio je Luca Tomassini.

Kod timova je Križevčanima pripalo drugo mjesto, a u poretku klubova su nastavili svoj dugogodišnji niz uspješnica i u klupske vitrine donijeli još jedan naslov prvaka Hrvatske. Na svečanosti su dodijeljena i brojna priznanja zaslužnim pojedincima, ustanovama i tvrtkama koje su pripomogle razvoju motociklističkog sporta u Križevcima.

Dodjeli priznanja su uz brojne goste prisustvovali i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i gradonačelnik Križevaca Branko Hrg, koji su dobitnicima nagrada poželjeli još jednu uspješnu motociklističku sezonu.