U Križevcima održano druženje biciklista i motorista  

U Križevcima je danas u organizaciji AMK i MK Križevci zajedno s Križevačkom udrugom biciklista i Policijskom postajom Križevci održano moto i biciklističko druženje na kojem je sudjelovalo  više stotina motociklista i biciklista. Ovom sportskom događanju je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovala pročelnica UO za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek.

Najbiciklist je Mario Žiher, mopedist Željko Knežić, motociklisti Nedeljko Sokač, Ivica Sokač, Željko Pavleković i Zvonimir Pavlić i vozači automobila 80+ Vlasta Krpan, Valent Dijanuš, Franjo Barec i Dragutin Heruc.

Priznanja su im uručili zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, županijska pročelnica Ana Mušlek, načelnik Općine Gornja Rijeka Darko Fištrović, predsjednik AMK i MK Križevci Stjepan Krpanić i klupski tajnik i predsjednik Hrvatskoga motociklističkog saveza Stjepan Peršin.

Moto i biciklistički dan u Križevcima svojim nastupima uljepšali su Križevačke mažoretkinje, Križevačka djevojačka straža i Gradski puhački orkestar Križevci.

Izvor: prigorski.hr

Služba ureda župana