Tiskan 4. broj Županijskog lista

Stanovnici svih dijelova Županije ovih dana u svoje poštanske sandučiće dobivaju besplatan primjerak četvrtog broja Županijskog lista – glasnika Koprivničko-križevačke županije. Novi broj ovog lista izašao je 12. ožujka, a tiskan je u nakladi od 40.000 primjeraka. U narednih desetak dana u svoje poštanske sandučiće primit će ga domaćinstva u svim mjestima naše Županije.

Županijski list je glasilo koje se izdaje s ciljem još boljeg informiranja stanovnika o radu i aktualnim projektima Koprivničko-križevačke županije. U njemu se mogu pročitati prilozi o svim važnijim događanjima na županijskoj razini u proteklih nekoliko mjeseci.

U četvrtom broju Županijskog lista čitatelji mogu saznati nešto više o županijskim investicijama u školstvu, zdravstvu i prometu, projektima u poljoprivredi i gospodarstvu, EU projektima, posjetima državnih dužnosnika ovom kraju, radu Županijske skupštine i mnogim drugim temama o radu Županije.

Ovaj broj donosi i prigodan razgovor sa zamjenikom župana Darkom Sobotom, te su istaknute najvažnije informacije vezane uz rad županijske uprave, kao i kontakti županijskih upravnih odjela, ustanova i jedinica lokalne samouprave.

Stariji brojevi Županijskog lista mogu se pročitati i na Internet stranici Županije www.arhiva.kckzz.hr, a uskoro će na njoj biti objavljen i najnoviji broj lista.