Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Koprivnički Ivanec obilježio Dan općine

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Koprivničkom Ivancu u nedjelju 23. lipnja započelo je dvodnevno obilježavanje Dana općine i Dana župe svetog Ivana Krstitelja, na kojoj su uz domaćina, načelnika Koprivničkog Ivanca Marija Švegovića, prisustvovali i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, saborski zastupnik Damir Felak, gradonačelnik Mišel Jakšić te općinski načelnici i ostali uzvanici.

Predsjednik Županijske skupštine obratio se nazočnima, čestitavši Dan općine poželjevši daljnji uspjeh u radu, a čestitkama su se prigodnim riječima pridružili i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić te načelnik Općine Drnje Petar Dombaj.

Načelnik općine Mario Švegović na sjednici je predstavio projekte koje je Općina provela u zadnjih godinu dana te najavio razvojne planove za naredno razdoblje, nakon čega su dodijeljene nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima i udrugama za dugogodišnje djelovanje i doprinos za razvoj Općine.

Uz svečanu sjednicu, u prijepodnevnim satima u Koprivničkom Ivancu je održano i natjecanje u  kuhanju gulaša i ribe, a navečer je zapaljen tradicionalni ivanečki krijes nakon čega je uslijedio nastup tamburaškog sastava Begini.

Izvor fotografija: epodravina.hr

Služba ureda župana