Svečano proslavljen Dan Općine Hlebine

Zamjenik župana Darko Sobota i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar prisustvovali su svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Hlebine koja je održana povodom proslave Dana Općine.

Tom je prilikom načelnica Hlebina Božica Trnski podsjetila na brojne projekte koji se provode u Općini, primjerice izgradnju druge faze pješačke staze u ulici Ljudevita Gaja, opremanje dječjeg igrališta u vrtiću i asfaltiranje ulice Matije Gupca do Komatnice. U nadolazećem razdoblju u Općini planiraju rekonstrukciju i adaptaciju Kulturnog centra, rekonstrukciju Sportskog centra, uređenje ulaza, stepeništa i zidova prostora koji koriste Udruge u zgradi Hrvatske pošte te podizanje energetske učinkovitosti zgrade DVD-a Hlebine.

Zamjenik Sobota uputio je čestitke povodom Dana Općine i pohvalio aktivnost na brojim projektima koji će doprinijeti većoj kvaliteti života mještana te je naglasio kako će im Županija i nadalje biti na raspolagaju za suradnju po svim pitanjima.

Uz Dan Općine, u Galeriji Josipa Generalića priređena je izložba slika četiri autora, članova DLU Rifnik Šentjur: Ive Brodeja, Martina Čatera, Dragana Podovca i Roberta Podpečana.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: glaspodravine.hr