Svečano otvaranje školske sportske dvorane OŠ Koprivnički Bregi

U petak 16. travnja 2010.  u 11,00 sati u Koprivničkim Bregima održati će se svečano otvaranje nove školske sportske dvorane OŠ Koprivnički Bregi. Dvoranu će otvoriti potpredsjednik Sabora Josip Friščić, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, predstavnik Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, te načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić.

Osnovnu školu Koprivnički Bregi pohađa 211 učenika u 14 razrednih odjela, a novoizgrađena dvorana zadovoljit će potrebe škole za izvođenjem nastave tjelesne i zdravstvene kulture, dok će je u poslijepodnevnim i večernjim satima koristiti sportski klubovi i udruge građana. Nova školska športska dvorana pri OŠ Koprivnički Bregi ima površinu od 720 m2.

Investicija izgradnje vođena je kroz dvije faze, izgradnja je započela u listopadu 2008., a završena je krajem ožujka 2010. Ukupna vrijednost investicije, koja uključuje projektiranje, izgradnju, nadzor radova i opremanje dvorane, iznosi 6.354.000 kuna, od čega je Koprivničko-križevačka županija osigurala 5.529.000,00 kuna, a Općina Koprivnički Bregi 825.000,00 kuna.

U izgradnji su sudjelovali:

       Koprivničko-križevačka županija – investitor

       Abra d.o.o. Koprivnica – izrada projektne dokumentacije

       Gratit d.o.o. Virje – izvođač radova

       Studio HM d.o.o. Đurđevac i Petgrad d.o.o. Koprivnica – nadzor radova

Za građevinu je 13. travnja 2010. izdana uporabna dozvola.