Svečano obilježen Dan Općine Đelekovec

U petak, 5. rujna u Đelekovcu je svečano obilježen Dan Općine. Nakon zatvaranja Open fun football schools Hrvatska na igralištu NK „Osvita“, u Domu kulture u Đelekovcu održana je svečana sjednica Općinskog vijeća.

Okupljene je pozdravio predsjednik Općinskog vijeća Slavko Kadija te naglasio zadovoljstvo funkcioniranjem Općinskog vijeća i suradnjom svih sudionika u općinskoj vlasti na planiranim projektima.

Načelnica Općine Đelekovec Štefica Sirutka pozdravila je prisutne te se zahvalila svima koji su se odazvali proslavi. Nakon uvodnih riječi, načelnica Sirutka izvijestila je o aktivnostima u protekloj godini i najavila planirane investicije.

Proslavi u Đelekovcu prisustvovao je zamjenik župana Darko Sobota koji se obratio u ime župana i Koprivničko-križevačke županije te izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i poželio puno uspjeha u nadolazećim projektima. Uz zamjenika župana svečanoj proslavi Dana Općine Đelekovec nazočio je i predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Damir Felak.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.