Svečana priredba u Hrvatskom domu u Vukovaru

U srijedu 11. lipnja u 19 sati u Hrvatskom domu u Vukovaru održat će se svečana priredba Koprivničko-križevačka županija Gradu Vukovaru. Na priredbi, koju zajednički organiziraju Koprivničko-križevačka županija i Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke u suradnji s Gradom Vukovarom, nastupit će pjevački i glazbeni sastavi, Tamburaški orkestar KUD-a Podravka, Miroslav Evačić & Čardaš Blues Band, Mirko Švenda Žiga, Franjo Barić, Ženski tamburaški sastav KUD-a Podravka, Kraljice ravnice i drugi.

Želja je organizatora da ovim koncertom zahvali Gradu Vukovaru, poglavito njegovim braniteljima, na svemu što su učinili na stvaranju hrvatske države. Priredbi će nazočiti čelni ljudi Koprivničko-križevačke županije i Grada Vukovara. Tijekom boravka u Gradskom poglavarstvu bit će upriličen prijam za izaslanstvo Koprivničko-križevačke županije na kojem će se predstavnici Grada Vukovara još jedanput zahvaliti gostima koji su zajedno s hrvatskom Vladom dali sredstva za obnovu Hrvatskog doma.

U Športskoj dvorani u Borovu naselju u 17 sati održat će se prijateljska ženska rukometna utakmica između ŽRK Vukovar i RK Podravka – Vegeta.