Snimanje glazbeno-scenske emisije Lijepom našom ispunilo dvoranu u Virju do posljednjeg mjesta

U sklopu Martinjskih dana Općine Virje u srijedu 13. studenoga u sportskoj dvorani Osnovne škole Franje Viktora Šignjar održano je javno snimanje glazbeno – scenske emisije Lijepom našom koja se nakon 6 godina izbivanja ponovo vratila na prostore naše županije. Snimanju emisije u ispunjenoj dvorani koja je odisala pozitivnom atmosferom te pjesmom i plesom za koji su se pobrinuli brojni izvođači, prisustvovali su i župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar i zamjenica predsjednika Verica Rupčić, pročelnica Službe ureda župna Melita Ivančić, saborski zastupnik Damir Felak, načelnik Općine Mirko Perok, načelnici susjednih općina te brojni drugi gosti.

Emisiju je vodio Branko Uvodić , a prisutnima su se obratili načelnik Perok te župan Koren koji je u tijeku večeri otpjevao skladbu Drage Britvića „Oko jedne hiže“ što je naišlo na  velike simpatije publike.

 U višesatnom bogatom programu posjetitelji su uživali u nastupima   Hrvatskog pjevačkog društva Ferdo Rusan, Žige i Kvarteta Gubec, Udruge cimbalista, Tamburaških sastava Milenij, Dangube, Mjesečina, Gazde, Cure iz centra, Dekle, Učiteljice, a nastupili su i  Podravski mužikaši, Đurđevčice, Laura Kovačević, KUD Molve, KUD Prigorje, Društvo izvornog folklora Koprivnički Ivanec, folkloraši iz Glogovca i Ždale Petra Cik, Laura Kovačević, Pleteri, Ana Fortuna, etno duo Goga i Željko, Zlatni vez, Milica Korpar Mili, Barbara Suhodolčan, Dekle, Barbara Othman, Tarapana band i drugi.

Emisije će biti emitirane 16. i 23. studenog u 17.40 sati na prvom programu Hrvatske televizije.

Izvor fotografija: epodravina.hr; podravski.hr

Služba ureda župana