Segrad proslavio 20 godina uspješnog rada i postojanja

Preko 50-ak uzvanika i gostiju, te zaposlenika, 16. studenog proslavilo je 20 godina uspješnog rada i postojanja tvrtke Segrad iz Đurđevca. Segrad je nastao podjelom komunalnog poduzeća Komunalije iz Đurđevca 1990 godine, a 1991. je registriran kao dioničko društvo. Danas je Segrad sinonim kvalitete i visoke poslovnosti, a primarno se bavi izgradnjom objekata u nisko i visokogradnji, te trgovinom građevnim i instalaterskim materijalom. Osim u našoj Županiji pojavljuje se  kao izvoditelj radova u Bjelovarsko-bilogorskoj, Zagrebačkoj, Međimurskoj, Varaždinskoj i Virovitičko-podravskoj županiji.

Direktor Segrada Mario Pintar pozdravio je goste i svoje djelatnike te objasnio koja je danas misija i vizija ove tvrtke, a prisutnima se obratio i dugogodišnji čelni čovjek Segrada, današnji gradonačelnik Đurđevca, Slavko Gračan. Na kraju službenog dijela župan Darko Koren je naglasio kako je u ovako teškoj tržišnoj situaciji važno da je tvrtka sa čak 80 zaposlenih nastavila poslovanje istim tempom kao i prije.

Dio te poslovne uspješnosti sigurno čini i dobra suradnja sa Županijom. To samo dokazuje da je Segrad zaista visoko profesionalna tvrtka poznata po kvaliteti radova i pružanju usluga. Čestitam im zato ovih prvih dvadeset godina i želim da slijedećih 20 bude još uspješnije.“ rekao je Koren. Uz župana Korena čestitkama su se pridružili i župani Bjelovarsko-bilogorske i Varaždinske županije, Miroslav Čačija i Predrag Štromar.