Sastanak s ravnateljima i obilazak novih prostora Srednje škole „Ivan Seljanec“ u Križevcima

U prostorima nove zgrade Srednje škole „Ivan Seljanec“ u Križevcima u utorak, 8. ožujka, zamjenik župana Ivan Pal i pročelnik Mladen Antolić na sastanku su okupili ravnatelje srednjoškolskih ustanova s područja Koprivničko-križevačke županije. Na sastanku se razgovaralo o financijskim planovima srednjih škola Koprivničko-križevačke županije za 2011. godinu, te o postojećim IPA programima.

Budući da je nedavno završena izgradnja i opremanje školske zgrade u kojoj su se sastali bila je to prigoda da i ravnatelji po prvi puta obiđu nove prostore. Obilasku su se također pridružili župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota i gradonačelnik Križevaca Branko Hrg.

Ovom investicijom vrijednom 42.500.000 kuna u funkciju se stavlja 6500 četvornih metara prostora, što će omogućiti rad u jednoj smjeni za gotovo 500 učenika raznih struka. Ravnatelj Srednje škole „Ivan Seljanec“ Brunoslav Sabolek objasnio je da se projektiranje zgrade vodilo načelom funkcionalnosti, te da obzirom na različite stručne smjerove škole prostor zadovoljava potrebe teoretske i praktične nastave.