Revija turističke fotografije Tourphoto 2008

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Foto kino klubom Drava iz Đurđevca, Zagrebačkim foto kino savezom i AS-fotografija-film-video klubom iz Zagreba te turističkim zajednicama središnje Hrvatske : Bjelovarsko-bilogorskom, Karlovačkom, Međimurskom, Sisačko-moslavačkom i Varaždinskom, održava 4. Međunarodnu reviju turističke fotografije «TOURPHOTO «2008» ovaj put na temu «Turizam kontinentalne Hrvatske».

        Otvorenje Izložbe fotografija je u petak 17. listopada 2008. godine, u Galeriji ZA-TE-PLUS, u Zagrebu, Trg žrtava fašizma 14 u 18,00 sati. Izložba je otvorena do 15.11.2008.

        Na natječaj se javio 61 autor iz šest zemalja : Slovenije, BiH, Srbije, Austrije, Mađarske i Hrvatske sa 206 fotografija. Stručni žiri je odabrao 100 radova za izlaganje i nagrade. Izabrani radovi pokazuju svu raznolikost kontinentalnog turizma sa izuzetnim fotografskim motivima. Ljepota i raznolikost motiva naprosto izazivaju interes i želju da se ovjekovječe fotografijom. Radovi koji su pristigli u punoj mjeri dokazuju koliko nas ljepote okružuje.