Programom „Od četrtka do četrtka“ obilježen Dan Općine Đelekovec

Programom „Od četrtka do četrtka“ započelo je obilježavanje Općine Đelekovec, gdje su za mještane i posjetitelje pripremljeni brojni sadržaji, primjerice promocija knjige poezije Tatjane Međimorec, Liga veterana, klupsko natjecanje u ribolovu te priredba učenika OŠ M.P.Miškine „Uživajmo u ljetu“. Središnja proslava Dana Općine održana je u subotu, 10. lipnja u Društvenom domu u Imbriovcu, a tom je prilikom svoju 90. obljetnicu osnutka proslavio i DVD-a Imbriovec.

Svečanosti je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota, koji je čestitavši Dan Općine, mještanima zahvalio na doprinosu razvoju Đelekovca kazavši: „Kroz svoje djelovanje pokazujete zajedništvo i slogu, što je važno za kvalitetan život u svakoj sredini, a svatko od vas na svoj način sudjeluje u brizi za Općinu. S razlogom smo najvatrogasnija županija u Republici Hrvatskoj, pa koristim priliku i da posebno čestitam DVD-u Imbriovec 90. obljetnicu, a načelnici i Općinskom vijeću, kojemu predstoji konstituiranje, želim mnogo uspjeha u daljnjem radu.“

Načelnica Štefica Sirutka zahvalila je svima koji su na bilo koji način sudjelovali u radu na boljitku Općine, dodavši kako je „proteklih godina naglasak stavljen na pripremanje EU projekata i rješavanje imovinsko-pravnih odnosa“. Glede planova za budućnost kazala je kako su spremni za natječaje koji će unaprijediti život u Općini, a na podršci, pomoći i odličnoj suradnji posebno je zahvalila Koprivničko-križevačkoj županiji, kao i kolegama načelnicima.

U ime načelnika općina čestitke je uputila načelnika Općine Hlebine Božica Trnski, a zatim su uzvanici uživali u kulturno-umjetničkom programu u kojemu su se plesom i recitacijama predstavili đelekovečki osnovnoškolci i vrtićarci.

Služba ureda župana