Proglašeni najbolji sportaši u Đurđevcu

U dvorani INE-Naftaplin su u petak 15. veljače proglašeni najbolji sportaši i sportski kolektivi u gradu Đurđevcu. Povjerenstvo za izbor, UO Zajednice sportskih udruga i predstavnici medija donijeli su odluku da se za najboljeg sportaša Grada Đurđevca za 2012. proglasi Dario Markač, član Streljačkog kluba „Radnik". Najbolja sportašica 2012. je karatistica Anita Dergez  dok je državni juniorski prvak u hrvanju Marko Đurinčić, član  Hrvačkog kluba „Picok", proglašen  perspektivnim sportašem 2012. za grad Đurđevac.

Dana Seleš, članica ŠRK „Peski" proglašena je perspektivnom sportašicom 2012. godine. Športski karate klub ima najbolju žensku sportsku ekipu, a najbolju mušku sportsku ekipu u 2012.  ima SK „Radnik". Josip Lazar, predsjednik RK „Đurđevac" zaslužni je sportski djelatnik dok je za trenera 2012. izabran Dražen Fusić, trener i sportski djelatnik s mladima uzrastima u NK „Graničar" . Božica Markovica, Tomo Gnječ i Ženska sportska ekipa Gradskoga društva invalida Đurđevac, najbolji su sportaši među osobama s tjelesnim invaliditetom. Zahvalnicu Zajednice dobili su pioniri do deset godina NK Graničara koji su osvojili naslov prvaka Kvalitetne lige skupine B, dok su prigodna priznanja dobili i nominirani u svim kategorijama.

Nagrađenima su čestitke uputili brojni gosti i dužnosnici: predsjednica Županijske skupštine Milica Fuček, župan Darko Koren i gradonačelnik Slavko Gračan, te Đuro Tomrlin – Jura, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca.