Proglašeni najbolje sportašice, sportaši i sportski klubovi Koprivničko-križevačke županije

U organizaciji Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije u hotelu „Podravina“ u četvrtak, 25. ožujka, održano je proglašenje najboljih sportašica, sportaša i sportskih klubova Koprivničko-križevačke županije. Nakon uvodne riječi predsjednika Zajednice Stanislava Lovkovića, sportaše i goste pozdravio je župan Darko Koren.            

Sportska i profesionalna javnost odlučila je da je najbolji sportaš s invaliditetom u 2009. Damir Pravdić, dok je najbolji sportski klub osoba s invaliditetom Športska udruga tjelesnih invalida Đurđevac. Najperspektivnija sportašica je rukometašica Lea Vukojević, a najperspektivniji sportaš hrvač Luka Mihalec. Najuspješnijom sportašicom u 2009. proglašena je Andrea Penezić iz RK Podravka Vegeta, a najuspješniji sportaš Sandro Frankol dolazi iz Hrvačkog športskog kluba Podravka. Rukometni klub Podravka je najbolji ženski sportski klub, dok je u kategoriji muškaraca taj naslov izborio Nogometni klub Slaven Belupo.

Nagrada za najuspješnijeg trenera dodijeljena je Nevenu Hrupecu, a najuspješnijom sportskom djelatnicom u 2009. godini proglašena je Ivka Roguljić. Dodijeljena je i nagrada za sportsko postignuće u prošloj godini, a tu nagradu primila je Klara Katavić iz Shito ryu do kluba Križevci.