Proglašene najbolje sportašice, sportaši i sportski klubovi u Županiji za 2010.

U organizaciji Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije u hotelu „Picok“ u Đurđevcu u ponedjeljak, 28. veljače, održana  je svečanost proglašenja najboljih sportašica, sportaša i sportskih klubova Koprivničko-križevačke županije u 2010. godini. Poslije uvodne riječi predsjednika Zajednice Stanislava Lovkovića, prisutnima su se obratili župan Darko Koren i gradonačelnik Đurđevca Slavko Gračan.

Sportska i profesionalna javnost je odlučila da je najbolji sportaš s invaliditetom u 2010. Anđelko Rora, a najbolja sportašica s invaliditetom Marija Fuček. Najbolji klub osoba s invaliditetom je ženska sportska ekipa Sportske udruge tjelesnih invalida Đurđevac. Najperspektivnija sportašica je Ivana Kapitanović iz RK Podravka, a najperspektivniji sportaš Fabijan Brčić iz TAE KWAN DO Kluba Radnik. U 2010. godini najboljom sportašicom je proglašena poznata kuglačica Željka Orehovec, a najbolji sportaš je Pero Tomac iz Društva za fitnes i aerobic Activ Koprivnica. Najbolji ženski sportski klub je RK Podravka – Ekipa Podravka Vegeta dok je najbolji muški sportski klub Motociklistički klub Križevci. Priznanje za najuspješnijeg trenera u 2010. godini osvojio je Zoran Jandroković IZ TAE KWAN DO Kluba Radnik, a najuzorniji sportski djelatnik Antun Bednaić.

Priznanja sportašicama, sportašima i predstavnicima klubova uručili su koprivničko-križevački župan Darko Koren i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković.