Premijerka Jadranka Kosor otvorila 5. sajam Zadruga hrvatskih branitelja

Peti sajam hrvatskih branitelja održan je u subotu, 26. rujna na središnjem gradskom trgu u Koprivnici. Na središnjem gradskom trgu premijerku Jadranku Kosor dočekali su gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić i koprivničko-križevački župan Darko Koren i uručili joj simbolične bukete ruža, zatim su im se pridružili potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Damir Polančec, ministar obitelji ,branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić, predsjednik uprave Podravke Zdravko Šestak i brojni uglednici.

Kratkim govorom prisutnima su se obratili ministar obitelji ,branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić, gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić, koprivničko-križevački župan Darko Koren i premijerka Jadranka Kosor koja je ujedno i otvorila peti sajam zadruga Hrvatskih branitelja.

Sajam zadruga hrvatskih branitelja održava se u organizaciji Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a cilj je povezivanje branitelja i upoznavanje javnosti s njihovim radom.Na sajmu je svoje proizvode izložilo preko dvjestotinjak braniteljskih udruga i izložilo više od tisuću proizvoda i usluga.