Predstavljeni novi promidžbeni materijali Turističke zajednice

Kalendar zbivanja u 2012. i Vinske ceste Koprivničko-križevačke županije nazivi su novih kataloga Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, koji su predstavljeni na konferenciji za medije u četvrtak 2. veljače u prostorijama Županije.

Ispred Županije predstavljanju je prisustvovao zamjenik župana Darko Sobota koji je istaknuo važnost promocije županijskog turizma, što se izradom atraktivnih i sadržajnih promidžbenih materijala i čini. Istaknuo je potencijal turizma na ovim prostorima, kao i velik broj sve značajnijih manifestacija koje se organiziraju.

Nove kataloge novinarima su predstavili direktor Turističke zajednice Zdravko Mihevc i njegovi suradnici. Osim kataloga prezentirane su i interaktivne karte Županije koje sadrže turističku ponudu i biciklističke staze na području Podravine i Prigorja. Karte je izradila tvrtka Pikant Marketing, a troškove je u potpunosti podmirila Hrvatska turistička zajednica. U suradnji s Mirkom Hanžekovićem izrađena je i karta pod nazivom Pisanica od srca. Na karti su obilježene sve lokacije na kojima su u proteklih nekoliko godina bile izložene pisanice diljem svijeta.

Predstavnici Turističke zajednice izrazili su uvjerenje da će izradom novih promidžbenih materijala turistička ponuda Županije biti poznatija i dostupnija turistima, ali i stanovnicima Županije.