„Predstavljanje nacrta marketinške strategije za privlačenje inozemnih ulaganja u koprivničko križevačku županiju” u okviru provedbe projekta INVEStrategy

U okviru provedbe projekta INVESTrategy koji je odobren za sufinanciranje u okviru trećeg javnog poziva IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013, a ima za opći cilj povećati priljev izravnih stranih ulaganja u pogranično područje hrvatskih županija – Međimurske, Varaždinske i  Koprivničko-križevačke županije te mađarske županije Zala.

Pozivamo Vas na

 PREDSTAVLJANJE NACRTA MARKETINŠKE STRATEGIJE ZA PRIVLAČENJE INOZEMNIH ULAGANJA U KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKU ŽUPANIJU

koja će se održati u srijedu, 13. studenog 2013. godine s početkom u 09,00 sati

u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica

Program predstavljanja „Nacrta Marketinške strategije za privlačenje inozemnih ulaganja u Koprivničko-križevačku županiju”, obuhvaćat će sljedeće teme:

  • Zašto ciljano privlačiti ulaganja
  • Konkurencija u privlačenju ulaganja i benchmarking analiza
  • Potencijalna emitivna tržišta i perspektivne grane industrije
  • Ciljevi strategije
  • Marketinški alati za privlačenje ulaganja
  • Prikaz akcijskog plana za razdoblje 2014 -2017

„Nacrt Marketinške strategije za privlačenje inozemnih ulaganja u Koprivničko-križevačke županiju” predstavit će gosp. Marko Jurčić i gosp. Mladen Lovrenčić iz tvrtke Arata biz d.o.o.)

Molimo vas da sudjelovanje na radionici potvrdite do utorka 12. studenog 2013. godine do 10.00 sati na tel. 048/621-978 ili na e-mail adresu: info@pora.com.hr

S poštovanjem,

 

Ravnateljica PORA-e,

Melita Birčić, v. r.