Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Đelekovec

Svečanom sjednicom i bogatim kulturno-umjetničkim programom u subotu, 8. lipnja, obilježen je Dan Općine Đelekovec kojem je prisustvovao i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar. Načelnica Općine Štefica Sirutka obratila se brojnim uzvanicima te prezentirala najvažnije aktivnosti koje je Općina provodila u posljednjih godinu dana. Spomenula je otvorenje dječjeg igrališta, šetnice i uređenje parka te podsjetila na  katastarsku izmjeru Đelekovca koja je u suradnji s Državnom geodetskom upravom i Koprivničko-križevačkom županijom počela prije tri godine.

Kako je istaknula načelnica, jedan od važnijih problema s kojima će se Općina pozabaviti jest nedostatak smještajnih kapaciteta u Dječjem vrtić Vrapčić pa je tako krenula i izrada projektne dokumentacije za novi vrtić koji će imati dvije odgojne skupine. Načelnica je zahvalila Županiji na potpori u projektima te naglasila kako će uz pomoć Županije stanovnici imati još bolje uvjete za život jer će se asfaltirati i dio nerazvrstanih cesta.

Predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar čestitao je svim mještanima Da Općine uz želje da Općina do idućeg rođendana realizira još više vrijednih  projekata koji će biti od koristi za žitelje đelekovečkog kraja. Čestitkama su se pridružili i saborski zastupnik Branko Hrg te u ime načelnika s područja županije načelnik Općine Gola Stjepan Milinković.

Izvor fotografija: glaspodravine.hr

Služba ureda župana