Predsjednik Županijske skupštine Pintar prisustvovao proslavi blagdana sv. Križa u Šemovcima

Ovaj članak nije dostupan na hrvatskome jeziku. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bogatim cjelodnevnim programom  u subotu 14. rujna u naselju Šemovci u općini Virje svečano je proslavljen blagdan sv. Križa. Nakon polaganja vijenca na mjesnom groblju i svečanog mimohoda mještana i udruga do crkve Svetog Križa gdje je održana sveta misa, upriličeno je svečano otvorenje Društvenog doma čiju je obnovu financijski podržala Koprivničko-križevačka županija kroz program kapitalne pomoći za ravnomjerni razvoj županije.

Novouređene prostorije zajednički su otvorili predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar i načelnik Općine Virje Mirko Perok koji su mještanima čestitali blagdan sv. Križa i Dan mjesta poželjevši da se naselje i dalje razvija, a prisutnima su se obratili i predstavnici mjesnog odbora koji su i ove godine uspješno organizirali proslavu.

Svečanost je upotpunio nastup KUD-a Zvirišće Šemovci te vatrogasna zabava dok su u nedjelju mještani uživali u degustaciji gulaša i kolača, a održana je i biciklijada  te vježba vatrogasne mladeži DVD-a Šemovci.

Izvor fotografija: Podravski list; Tomislav Raptavi

Služba ureda župana