Župan i predsjednik Županijske skupštine održali blagdanski prijem

Uoči nadolazećih blagdana, a u znak zahvale na suradnji u protekloj godini župan Darko Koren i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar u prostoru Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica u četvrtak, 20. prosinca održali su prijem za članove Županijske skupštine, saborske zastupnike, gradonačelnike, načelnike općina i ravnatelje Županijskih ustanova. Prijemu su prisustvovali i zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić, predstojnik Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji Tihomir Kvakarić, potpredsjednici Županijske skupštine Verica Rupčić i Mladen Ružman te županijski pročelnici.

Župan je zahvalio svim na dolasku i na dosadašnjoj suradnji, istaknuvši: „Godina koja je pri kraju bila je prilično turbulentna, prije svega na nacionalnoj razini, što se onda prenijelo i na nas niže, na županije, gradove i općine. Svi mi imamo sličnu želju i cilj, a to je da učinimo sve što možemo za dobrobit zajednice u kojoj živimo i na korist ljudi u njoj, na čemu ćemo i nadalje zajednički raditi. Želim vama i vašim obiteljima sretne blagdane, da ove dane provedete na najljepši mogući način, puno zdravlja te poslovnog i svakog drugog uspjeha u 2019. godini.“

Blagdanske čestitke te zahvale na suradnji uputio je i predsjednik Pintar: „Kao predsjednik Županijske skupštine mogu izraziti zadovoljstvo našim radom na sjednicama. Iako se nismo uvijek u svemu slagali, donijeli smo sve važne odluke za dobrobit građana te se nadam kako ćemo u narednom razdoblju nastaviti u tom tonu. Želim vam mnogo zdravlja i obiteljske sreće povodom blagdana.

U ime saborskih zastupnika obratio se Željko Lacković, koji je dodao kako su saborski zastupnici i nadalje spremni na suradnju sa Županijom i županijskim ustanovama na realizaciji svih projekata.

Služba ureda župana