Otvorenje izložbe i dodjela nagrada u sklopu foto natječaja „Volim svoju županiju“

Hrvatska zajednica županija i ove je godine pokrenula foto natječaj „Volim svoju županiju“ s ciljem promocije prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija te poticanja snažnijeg regionalnog identiteta. Natječajem se željelo potaknuti umjetnike i amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao o destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

U nešto više od mjesec dana provedbe foto natječaja „Volim svoju županiju“ prijavljeno je gotovo 600 fotografija amatera i profesionalnih fotografa, a o izboru najboljih odlučivao je stručni žiri u sastavu: profesionalna fotografkinja i predsjednica žirija Mare Milin, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Zagrebačke županije Martina Brautović i zamjenica predstojnika Ureda župana Vukovarsko-srijemske županije Sandra Pinjuh.

Svečano otvorenje izložbe i dodjela nagrada održat će se u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine s početkom u 12 sati, u prostoru Gradske knjižnice Juraj Šižgorić u Šibeniku. Nagrade najboljim fotografima dodijelit će predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk te predsjednica žirija Mare Milin.

Služba ureda župana