Općina Hlebine svečanom sjednicom Općinskog vijeća proslavila svoj dan

U predivno uređenom prostoru Galerije naivne umjetnosti u Hlebinama u utorak, 12. rujna održana je svečana sjednica Općinskog vijeća povodom proslave Dana Općine Hlebine i blagdana Imena Marijina, kojoj su prisustvovali i zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić, saborski zastupnik Damir Felak, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar te načelnici općina, članovi Općinskog vijeća i drugi uzvanici.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Zvonko Trtanj, nakon čega se okupljenima obratila načelnica Božica Trnski, kazavši kako Općini predstoje brojni planovi u kojima veliku ulogu ima suradnja s Koprivničko-križevačkom županijom, uz čiju će pomoć biti realizirani važni projekti. Načelnica je zahvalila Županiji, svim suradnicima i mještanima na podršci te najavila kako planiraju europskim sredstvima rekonstruirati i nadograditi Galeriju, što će uvelike doprinijeti kvaliteti života u Općini.

U ime Županije, čestitke je uputio zamjenik župana Darko Sobota, pohvalivši rezultate rada vodstva Općine i njihov predan rad, dodavši kako se uspješnom suradnjom i zajedništvom može ostvariti velik napredak u pogledu prosperiteta Općine. Dobrim se željama pridružio i saborski zastupnik Felak, kazavši kako su Hlebine primjer kako se s malim proračunom može mnogo toga postići.

Svečanu sjednicu svojim je izvedbama uveličao crkveni zbor sv. Katarine, koji je ujedno proslavio i 40 obljetnicu postojanja i djelovanja.

Služba ureda župana