Održano 3. Međužupanijsko natjecanje u ribolovu za osobe s invaliditetom

U organizaciji Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ Koprivnica je u subotu 9. lipnja na jezeru u Rasinji održano 3. Međužupanijsko natjecanje u ribolovu udicom na plovak za osobe s invaliditetom – “Koprivnica 2012”. Okoliš jezera je u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom, pa su se osim udruga iz Koprivničko-križevačke županije natjecanju pridružile i ekipe iz još pet županija.

Prvo mjesto u konkurenciji 9 ekipa osvojila je ekipa Udruge invalida iz Zlatara, drugo mjesto domaća ekipa iz Udruge “Bolje sutra” Koprivnica, dok su treći bili gosti iz Športskog društva paraplegičara iz Zagreba. Natjecanje je održano po vrlo lijepom vremenu uz dobar ribolov, a najbolji natjecatelj imao je preko pet kilograma ulovljene ribe.

Koprivničko-križevačka županija bila je pokrovitelj natjecanja, pa je odličja najuspješnijima u ime župana Darka Korena uručio pročelnik Službe ureda župana Vladimir Šadek. Tijekom održavanja natjecanja veliku pomoć organizatorima pružili su i volonteri iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke, Športsko ribolovnog Kluba Carp Podravina i Udruge „Bolje sutra“.