Održana redovna godišnja Skupština Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije

Redovna izborna godišnja skupština Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije održana je u utorak, 25. kolovoza u ugostiteljskom objektu Zrinski. Na samom početku prisutnima se obratio predsjednik Udruge Slavko Kuzmić i podnio Izvještaj o radu Udruge u 2014. godini i Izvještaj o financijskom poslovanju Udruge u 2014. godini koji su jednoglasno prihvaćeni. Potom je prezentirao Prijedlog plana i programa rada Udruge za 2015. godinu i Prijedlog plana prihoda i rashoda za 2015. godinu koji su također jednoglasno usvojeni.P1010849
Skupštini je u ime Koprivničko – križevačke županije prisustvovala Vesna Peršić Kovač, viša savjetnica za kulturu, udruge, nacionalne manjine i sport koja je naglasila uspješnu suradnju sa Udrugom i čestitala na ostvarenim rezultatima te poželjela puno uspjeha u daljnjem radu.S obzirom da je riječ o izbornoj skupštini, članovi su jednoglasno prihvatili predložene kandidate za tijela upravljanja i to: za predsjednika Udruge Slavko Kuzmić, za dopredsjednika Ševka Bajgorića, Tajnica Ana Krček, te ostali članovi Upravnog odbora: Božidar Bartolec, Mirko Jagušić, Dejan Domitrović, Miljenko Sinjeri, Josip Jagušić, Stjepan Bačić, Ljubica Cader i Mirko Gregurec. Nadzorni odbor: Ljubica Odobašić, Nino Štubljak, Matija Pavo, te zamjenici Nadzornog odbora: Dražen Mustač, Ančica Sinjeri i Dejan Nasipak. Stegovna komisija: Katarina Ratković, Mirko Cmrk, Maja Vrabec te zamjenici članova stegovne komisije Danijel Jakopanec, Milan Rupa i Mladen Mršić. Na prijedlog predsjednika, Skupština je jednoglasno donijela odluku o imenovanju likvidatora Udruge, Vladu Goršanića.
Članovima Skupštine predstavljen je novi Statut županijske Udruge te njegove izmjene i dopune Statuta koji je jednoglasno prihvaćen. Na prijedlog predsjednika, Skupština je donijela i odluku da se sjedište Udruge mijenja iz dosadašnje adrese Koprivnica, Hercegovačka bb u Koprivnica, Hercegovačka 1.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.