Održana Koordinacija klubova članova uoči 4. sjednice Županijske skupštine

U prostorijama Županijske uprave u petak je održana Koordinacija klubova članova uoči 4. sjednice Županijske skupštine koja će održati u ponedjeljak, 22. studenog  s početkom u 16 sati u Domu mladih u Koprivnici, u skladu sa svim epidemiološkim uputama i mjerama.

Koordinaciju je vodio predsjednik Županijske skupštine Damir Felak te je usuglašen prijedlog dnevnog reda na kojemu će se naći 18 točaka. Na koordinaciji je raspravljano i o tehničkoj pripremi sjednice te poštivanju epidemioloških uvjeta obzirom da će se sjednica održati kontaktno u prostorima Domu mladih sukladno preporukama i odlukama HZJZ-a i Stožera CZ RH.

Uz to, na koordinaciji je ponovljeno kako Poslovnik Županijske skupštine Koprivničko- križevačke županije definira način rada Županijske skupštine u novonastalim okolnostima, a u kojima postoji vjerojatnost da članovima Županijske skupštine zbog zdravstvenog stanja bude određena mjera izolacije ili samoizolacije. Članovima koji se nalaze u izolaciji ili samoizolaciji omogućit će se sudjelovanje u radu Županijske skupštine online putem.

Koordinaciji su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, potpredsjednik Županijske skupštine Zdravko Matotan,  po ovlaštenju župana pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Ljubica Belobrk-Flamaceta, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, predsjednica Kluba HDZ-a, Mreže i HSU-a Verica Rupčić, predsjednica Kluba članova Županijske skupštine HSS-a i Nestranačkih članova Županijske skupštine Kristina Škoda Vajdić, ispred Kluba vijećnika SDP-a i HSLS-a Tomislav Golubić i predsjednik Kluba Nezavisnih vijećnika Dubravko Picig.

Služba ureda župana