Održana izborna skupština SRS Koprivničko-križevačke županije   

U Koprivnici je u srijedu, 17. lipnja održana izborna skupština SRS Koprivničko-križevačke županije kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever, tajnik HŠRS-a Domagoj Ceković te drugi gosti. Članovi Skupštine za predsjednika Saveza ponovno su izabrali Ivana Petaka koji je zahvalio na povjerenju te  predstavio Izvješće o radu uz  poseban naglasak na rezultate mlađih kategorija ostvarene na Kupu Hrvatske.

Prisutnim delegatima obratio se i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je naglasio odličnu suradnju sa SRS županije posebno tijekom organizacije Kupa Hrvatske te  je svima zahvalio na suradnji  tijekom epidemije koronavirusa.

Predsjednik HŠRS-a  Vladimir Sever pohvalio je suradnju za županijskim savezom te rad s mlađim kategorijama natjecatelja, a tajnik Saveza Domagoj Ceković je prisutne upoznao s detaljima provedbe zamjene ribičkih ispita i povratu kotizacija za natjecanja.

Na kraju skupštine podijeljena su priznanja i nagrade za najbolje ribiče i klubove. Nagrade za prijavljene najbolje ulove u 2019. godini dodijelili su tajnik saveza i predstavnik sponzora Normark Adriatik Mirko Hanžeković, dok su nagrade najboljim natjecateljima i klubovima uručili predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever i predsjednik SRS županije Ivan Petak.

Izvor fotografija: Ivan Herman

Služba ureda župana