Održana 148. redovna godišnja Skupština DVD-a Koprivnica

U subotu, 19. veljače, Dobrovoljno vatrogasno društvo Koprivnica održalo je svoju 148. redovnu godišnju skupštinu. Predsjednik Društva Nikola Sočev otvorio je skupštinu kojoj su prisustvovali i predsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš i njegov zamjenik Goran Matoničkin, gradonačelnik Mišel Jakšić, predsjednik VZG Koprivnica Ivan Golubić, zapovjednik VZG Hrvoje Blažeković, pomoćnik zapovjednice JVP grada Koprivnice Kruno Krvar te predstavnici DVD-a Aljmaš i PGD Domžale – Mesto, kao i predstavnici gradskih DVD-ova.

Izvješće o radu Društva za 2021. godinu podnio je zapovjednik Danijel Matijaković, a Skupština je usvojila i Izvješće o financijskom poslovanju za 2021. godinu, Izvješće verifikacijske komisije i Izvješće Nadzornog odbora. Dodijeljeno su i vatrogasne spomenice nakon čega su uslijedili prigodno govori.

Zapovjednik Hrvoje Blažeković je pohvalio rad Društva, a čestitkama se priključio i zapovjednik VZ KKŽ Darko Palaš, koji je naglasio da DVD Koprivnica u mnogočemu prednjači u cijeloj županiji i jedno je od malog broja društava koje ispunjava sve potrebne kriterije po novom Zakonu o vatrogastvu. Palaš je pobrojao i aktivnosti koje realizira VZ KKŽ, a u koje se i nadalje mogu uključivati članovi DVD-a.

Čestitke su uputili i predsjednici bratskih društava, Dominik Jung iz DVD-a Aljmaš i Anže Korošeciz PGD-a Domžale – Mesto, dok je gradonačelnik Mišel Jakšić istaknuo kako je DVD Koprivnica stožerno društvo koprivničkog vatrogastva.

Izvor: VZ KKŽ

Služba ureda župana