Održan 3. Susret žena obrtnica

U dvorani Doma mladih u Koprivnici danas je u organizaciji Udruženja obrtnika Koprivnica održan 3. Susret žena obrtnica kojem je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić. Događaj je organiziran povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, a u dvorani su tom prilikom prezentirani radovi i usluge članica Udruženja obrtnika Koprivnica.

Prisutnima se uvodno obratili tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica Jasmina Markota, predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica Darko Frankol, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić, gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić te zamjenik župana Ljubić koji je čestitao svim obrtnicama koje se hrabro bore na tržištu u ovim turbulentnim vremenima u kojima gospodarstvo, a posebno obrtništvo, proživljava teške trenutke.

Nakon pozdravnih govora održana je dodjela Povelja zahvale dugogodišnjim članicama Udruženja, prezentirane su programi poticanja ženskog poduzetništva te je održana panel rasprava „Mogućnosti i potencijali ženskog mentorstva i umrežavanja“.

Služba ureda župana