Obilježavanje Dana Općine Koprivnički Bregi

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Koprivnički Bregi održana je kao središnja proslava Dana Općine kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar i potpredsjednica Verica Rupčić.

Predsjednik Općinskog vijeća Darko Sobota pozdravivši prisutne goste i mještane otvorio je sjednicu, nakon čega je načelnik Općine Mario Hudić prezentirao ostvarene aktivnosti unazad godinu dana kao i one čija se realizacija očekuje. Pritom se osvrnuo na pripremu dva projekta i njihovo apliciranje na natječaj za sufinanciranje iz fondova Europske unije, a odnose se na izgradnju nerazvrstanih cesta u naselju Koprivnički Bregi i izgradnju pješačko-biciklističke staze u Glogovcu uz Podravsku magistralu.

U ime Koprivničko – križevačke županije obratio se i zamjenik Ljubić čestitavši mještankama i mještanima Dan Općine kao i nadolazeći blagdan Svetog Roka te poželio vodstvu Općine uspjeh u realizaciji planiranih aktivnosti kao i podršku Županije.

Na kraju sjednice načelnik Općine darivao je najuspješnije polaznike 8. razreda Osnovne škole Koprivnički Bregi Luku Matišu, Melani Salajec i Mariju Tomiek, dok je za 103 dobrovoljna darivanja krvi  uputio zahvalu Zlatku Priščanu iz Glogovca.

Svečanoj sjednici prisustvovali su i saborski zastupnici Damir Felak i Mladen Mađer,  gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, načelnice i načelnici općina kao i predstavnici udruga i društava koje djeluju na području Općine Koprivnički Bregi.

Izvedbom himne Republike Hrvatske i drugim prigodnim vokalnim izvedbama ovaj događaj su uveličale članice vokalnog sastava „Rudarice“ iz Glogovca.

Služba ureda župana